Gevolgen van de afspraken van de overheid voor mensen met een chronische aandoening

Mijn vrouw heeft een spierziekte en is afhankelijk van een aantal voorzieningen.Nu wordt er zoveel geroepen door de politiek over maatregelen, dat wij eigenlijk niet meer weten waar we volgend jaar aan toe zijn en of bv eigen bijdragen  nog wel te betalen zijn.

Een aantal vragen die bij ons opkomen:

*mijn vrouw heeft pgb indicatie tot 2015, maar wat gebeurd er volgend jaar.

*de wtcg tegemoetkoming is alleen voor de laagste inkomens, wat ik begrijp zou dat gaan over de jaarlijkse tegemoetkoming, maar wat met de tegemoetkoming in de gewone eigen bijdrage voor de pgb die ze heeft.

*de eigenbijdrage voor ziekenfonds wordt verhoogd, lopen er meer mensen tegen aan met veel zorg dat ze die al in februari moeten betalen.

Er zullen nog wel meer vragen zijn, maar al deze onduidelijkheid geeft mijn vrouw in ieder geval onrust, misschien dat dit een gesprek is waar we elkaar op de hoogte kunnen houden wat nu de werkelijke gevolgen zijn( als ze al duidelijk zijn) of welke vragen er leven

corne
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login