Geef jouw gesprek een titel

Hallo Meneer Zalm,

Heeft u mijn bericht ontvangen? Anders is er iets mis gegaan. Ik heb ook ibm, net als u. Ik hoor wel Gr fijn week-end Riet

1

1 reacties

0

Hallo Riet

Een beetje late reactie maar ik ben er nog steeds. langzaam aan gaat het wel wat moeizamer Maar ik ben nog steeds erg actief en merk dat mijn omgeving ook gaat wennen aan mijn situatie en mij niet zielig meer vinden. En krijg ook veel hulp. Hier onder heb nog eens mijn situatie geplaatst.   

2002 Non-Hodgkin stadium 3.  Augustus  2002 dwarslaesie .  2006 Inclusion body myosytis.  Januari 2011 ernstige hart klachten.

Niets dan lof over de artsen die mij behandelen. Hematoloog. Neuroloog, Cardioloog, Revalidatiearts. Januari 2002 kwam ik voor het eerst sinds een lange tijd bij de huisarts met allerlei klachten binnen een paar minuten had hij al het vermoeden dat het Non-Hodgkin was. Na 14 chemo behandelingen 10 bestralingen en 6 behandelingen met Mapthera waren de 3 tumoren onder controlle. Ook nu schieten de tranen mij weer in de ogen als ik daar aan terug denk. De dwarslaesie daar herstelde ik redelijk van en ik kon weer (voorzichtig) lopen. In 2005 ging ik steeds moeilijker lopen, fietsen en b.v. traplopen gingen steeds moeilijker. De Neuroloog had ook direct al een vermoeden dat IBM de oorzaak daarvan was hij is n.l bekend met deze aandoening. Een wandelstok was het eerste hulpmiddel dat ging gebruiken nu 8 jaar verder (2013) maak ik gebruik van een electrische rolstoel die ik zowel binnen als buiten gebruikt. Er zijn veel aanpassingen in mijn huis waar ik goed gebruik van maak. In maart 2011 kreeg op mijn verzoek knie en voet orthesen (KEVO,s) daarmee kan ik in huis met een rollator stukjes kan lopen. Ik kan mij nog wel zelf aan/uitkleden en douchen. Twee keer per week ga ik naar fysio daar oefenen wij het lopen en trainen de armen. ?

P.S. Als ik bij de fysio was geweest had dagen last van mijn benen en ben gestopt met fysio ik ga er zeker niet door achteruit en heb bijna geen pijn in mijn benen meer.

groeten gerard,?

Gerard
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login