Fenol of Botox

Hallo, Vandaag mij aangemeld als nieuw lid. Al vanaf jonge leeftijd ben ik gediagnosticeerd met HSP, maar de laatste jaren merk ik veel achteruitgang. Ik loop nog zonder hulpmiddelen, dit gaat steeds lastiger. Met mijn revalidatie-arts proberen we de spasticiteit te onderdrukken. Een paar maanden geleden heb ik een injectie met fenol in mijn kuitspier gekregen, helaas kreeg ik hierbij de complicatie dat mijn gevoel in mijn been verdween. Aangezien dit nog een proefbehandeling was heeft mij dit doen besluiten deze behandeling niet door te zetten. Binnenkort krijg ik een botox injectie. Heeft iemand ervaring met bovengenoemde behandelingen? Of misschien nog alternatieven? Groeten Es

0

6 reacties

1

Hoi, ik heb je even een persoonlijk berichtje gestuurd ;)

0

Dank je, ben nog niet zo bedreven op deze site, waar vind ik mijn inbox?

0

Euhm.... da's een goeie. Bij mij komt een verzonden bericht ook binnen op mijn eigen e-mailadres, dat ik bij het aanmaken van de account op iemandzoalsik.nl heb ingevoerd.... 
Dus misschien is het bericht in je eigen mailbox binnen gekomen? In de spambox beland? Anders zou ik het eigenlijk niet weten waar je het wel kunt lezen.? 

0

Hoi, ik heb geen ervaring met HSP maar wel met botoxbehandelingen tegen overmatig zweten. In mijn zoektocht ben ik vooral opzoek gegaan naar een gespecialiseerd arts met op zijn minst een BIG registratie. Zelf ben ik nu voor een aantal behandelingen bij Ec Van Goyen geweest. Vriendelijk en professionele personeel en de behandelingen verliepen vlekkeloos. Succes!?

0

Hoi pluk de dag. Mijn dochter heeft Botox injecties gehad in haar benen maar bij haar heeft dit helaas niet geholpen.

0

Dank voor je bericht Wodan, bij mij heeft de botoxinjectie ook nog geen resultaat laten zien. De volgende keer wordt de dosering opgehoogd, kijken wat het dan doet.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login