Ernstige neuropathische pijn

Ik wil hier een oproep doen aan personen die mijn moeder zouden kunnen helpen. Mijn moeder is 78 en heeft neuropathie nav diabetes in haar voeten en benen. Ze heeft dit al een jaar of 18. Mijn moeder krijgt al morfinepleisters 100mg en fentanyl pufjes tegen de pijn. Ze heeft al problemen met de nieren, hart en longen. Het geven van nog meer medicijnen geeft problemen met de nieren. De laatste tijd wordt de pijn dermate ernstig dat dit niet meer is aan te zien. Kwaliteit van leven is hier echt in het geding. In ziekenhuis en bij huisarts wordt vermeld dat ze niets meer extra kunnen doen. Ik heb hier heel veel moeite mee. Dit kan toch niet zo zijn. Ze vergaat van de pijn. Heeft iemand deze ervaring of ideeen.?

0

1 reacties

0

Beste Rini, wat erg om te horen over je moeder en om hulpeloos te moeten toezien. Ik las je verhaal en zag dat nog niemand gereageerd heeft. Mijn moeder is even oud als jouw moeder en haar situatie is vergelijkbaar met de jouwe. Ook heb ik zelf dunne vezelneuropathie sinds 2014. Ik wilde je even een hart onder de riem steken. Ik weet helaas de antwoorden ook niet. Maar je oproep sprak me erg aan om je toch even heel veel sterkte te wensen. Groetjes Jolanda 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login