Eindelijk een antwoord: Fibromyalgie

Hallo iedereen die dit leest.

Gister heb ik eindelijk een antwoord gekregen na een zoektocht van maanden: fibromyalgie en hypermobiliteit. Ja en wat nu eigenlijk? Ik ben 21 jaar en loop waarschijnlijk al sinds 2005/2006 met fibromyalgie. Daarnaast kreeg ik te horen dat ik last had van hypermobiliteit. 

Ik hoop hier mensen te treffen die ook fibromyalgie hebben en er over te kunnen praten. Ik struikel nu eigenlijk vooral over toe hoever kan ik gaan en wie wilt mij nog als werknemer? Ik heb het geluk dat ik niet de enige persoon in mijn familie ben hiermee. Mijn moeder heeft precies het zelfde als mij en mijn tante heeft ook fibromyalgie. 

Niet alleen belangrijk is de weg die je gaat, maar ook het spoor dat je achterlaat
0

1 reacties

0

Wat fijn voor je dat het een naam heeft gekregen. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat kan zijn. Ik heb een andere aandoening maar heb een blauwe maandag gedacht dat ik fibromyalgie had.

Ik hoop dat er mensen zijn die je tot steun kunnen zijn op dit forum.

Wat betreft werk, er zijn best werkgevers die mensen met een 'vlekje' een kans geven hoor. Wees gewoon realistisch voor jezelf in wat je kan, en je hoeft het niet meteen aan te geven dat je deze aandoening hebt. Sterker nog, ze mogen er niet eens naar vragen. Dat kan je altijd later nog vertellen. Ik heb samengewerkt met iemand die fibromyalgie had, en hoewel het niet altijd makkelijk is kan je met de juiste instelling gewoon lekker werken en zal je werkgever, als je net zo'n goede treft als ik had, heel blij met je zijn. Ik werk inmiddels helaas niet meer, ben wel op zoek. Maar er zijn echt werkgevers die je een kans geven hoor. Als je je werk maar aanpast aan je mogeljikheden.

Succes!

het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login