Contact / op stap gaan

Hallo iedereen,

Ik ben 37 en recent gescheiden. Ik heb HSP en wil graag leuke dingen blijven doen , maar dat is best lastig alleen (en minder leuk). Ik loop met wandelstok en heb een rolstoel voor langere afstanden.(WMO-aanvraag voor meer loop-middelen loopt)

Ik wil graag in contact komen met mensen die het leuk vinden om ook dingen te ondernemen zoals museum of gewoon ergens koffie te drinken. Het is met een handicap altijd een extra uitdaging om ergens te komen en dus vond ik het een goed idee om bij dit forum te beginnen. Ik rij auto.

Miranda
1

3 reacties

0

Hallo miranda.

Ik las je berichtje maar kan er niet op reageren, dus heb ik de moete genomen om een nieuw accound aan te maken , zodat ik je eindelijk een berichtje kon sturen , mits jou mail adres nog actief is.

Ik zie graag je reactie terug.

Gerald Arends
1

Hallo Gerald,

Bedankt voor je reactie, ja mijn email adres is nog actief hier.

Gr., Miranda

Miranda
1

Hoi Miranda

Leuk om je reactie terug te zien, we zijn inmiddels al weer een tijdje verder, en de koude periode goed door gekomen deze keer.

Zo genoeg van de kou , dus kom maar op met het voorjaar. ik ben er wel aan toe.

Gerald Arends
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login