Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Chronische pijn behandelen met .....

Verwijderd

0

13 reacties

2

Ik kijk een beetje raar op van dit bericht. Is dit reclame? Dit zou toch een "veilige website" zijn, zonder commerciele belangen?

Als ik deze conclusie verkeerd trek hoor ik het graag, maar het komt vreemd op mij over.

0

reactie verwijderd door moderator 1 vanwege reclame

dit bericht is gewijzigd door Corne op 27 augustus 2013 om 18:23

1

Dr Painless, ik ben niet tegen het gebruik van natuurlijke pijnstillers, maar ik vroeg me alleen af waarom iemand die zich zo anoniem Dr Painless noemt dit middel zo specifiek hier promoot.

Daardoor vroeg ik me af of u enig financieel belang bij de verschaffing van dit middel heeft en of dit gesprek dus commercieel bedoeld was.

Groeten, Trudy

2

heel waarschijnlijk heeft dr painless hier financiele voordelen bij so watt!!  Ik gebruik deze middelen samen met de creme en ben er heel tevreden mee, laat andere de vrijheid dit uit te testen en naar waarden te schatten. Even een vraagje,  ik heb meer baat bij de poeders dan bij de tabletten, mag ik deze blijven doorgebruiken i.p.v. de tabletten. Dank je voor je reactie.

1

Joh Marieke, ik ben hier niet om ruzie te maken hoor, uiteraard is iedereen vrij om dingen te testen en ik ben ook blij als iemand baat heeft bij bepaalde middelen. Maar ik reageerde alleen op het idee wat ik kreeg dat ik deze discussie al eens eerder gelezen heb bij het myocafé van de VSN, toen ene Jan voortdurend reclame maakte voor Normast. Vandaar dat ik vroeg of dit reclame was. Dat is alles.

Groeten, Trudy

0

Ja Trudy ik begrijp je volkomen, maar ik begrijp ook dr.Jan.  Er is maar één distributeur in Nederland en heel zeker heeft deze man voordelen dit produkt te promoten. Ook alle nederlands- en engelstalige sites verwijzen naar hem wat betreft normast maar googel eens op palmitoyltehanolamide, palmitoiletanolamida, adelmidrol, palmidrol.....zo kom je meer te weten over dit middel.

1

Wij zijn een groep artsen die de farmaceutische producten op het gebied van pijnstilling zo erg gepushed zien, terwijl er veel minder bewijs voor bestaat. Wij staan voor een revolutie in de behandeling van chronische pijnen met middelen die aansluiten bij het menselijk lichaam. Daarvan zijn palmitoylethanolamide en alfa liponzuur een mooi voorbeeld. We hebben geen financiele banden met de importeur en deze site is niet bedoelt als promotie, maar als medische voorlichting.

Jullie weten hoeveel  miljoenen de farmaceutische industrie in voorlichting, dat wel promotie is, stoppen. Hier proberen we een paradigma wisseling te bereiken, puur alleen op basis van de wetenschap dat deze middelen vrijwel geen bijwerkingen hebben en in het algemeen BETER werken dan amitriptyline en zo, waar mensen suf en duf en moe van worden.

De discussie hier hopen we is dan ook een  inhoudelijke! Om het niet op de man/vrouw te laten spelen kiezen we voor een leuk pseudoniem, dr Painless.....dus

0

Pleidooi voor meer aandacht voor Palmitoylethanoalmide en Alfaliponzuur! Dat is de reden van deze site, palmitoylethanolamide (Normast) en alfaliponzuur zijn lichaamseigen stoffen die we ZELF aanmaken en die een hele goede pijnstilling kunnen geven bijvoorbeeld bij heftige pijnen zoals die voorkomen bij diabetes. 

En die pijnstilling treedt ook op bij mensen die geheel uitbehandeld zijn met reguliere pijnstillers. 

Vandaar dit pleidooi voor meer aandacht en meer focus op natuurlijke middelen!

2

Beste mensen,

Op het myocafe zou ik als moderator dit bericht verwijderd hebben. Ik denk dat ik maandag de VSN ga verzoeken dit ook daadwerkelijk te doen. Zeker na de reacties op het zelfde myocafe over dit onderwerp. 

Als je op het !-teken klikt, dan wordt het bericht als zijnde ongepast gemeld.

Haal uit het leven wat erin zit!
0

Daar ben ik het helemaal mee eens Nicole! Ik heb gezien wat een ellende deze zogenaamde voorlichting gegeven heeft op het myocafé. Bah! Geldkopperij over de hoofden van patiënten heen.

Toen ik deze discussie vanmiddag aan mijn zoon liet lezen was hij ook heel verbaasd dat dit nu na zoveel dagen nog op deze site staat.

Dus VSN: graag verwijderen deze reclame over Normast.

0

O ja, ik heb ook op het Ongepast-teken geklikt, ik hoop dat het helpt.

0

zie eerdere post

moderator 1

dit bericht is gewijzigd door Corne op 27 augustus 2013 om 18:23

4

Dr Painless, dit is een LOTGENOTEN-site

Plaats een reactie

Deze conversatie is gesloten. Het is niet mogelijk om nieuwe gesprekken te starten of deel te nemen aan deze groep.