Cannabis-olie, medicinaal

Hallo, 

Wie heeft ervaring met het gebruik van cannabis-olie als pijnbestrijding  bij poly-neuropathie?

Ik hoop op jullie reactie,    Letty

Letty
1

4 reacties

0

Ik heb een flacon geprobeerd, maar was geen succes. Ik merkte geen enkel resultaat. Misschien te kort gebruikt? Dat spul is overigens erg duur vind ik. Zijn er meer personen die het gebruiken en wel resultaat hebben? Dat hoor ik graag, want ik heb veel pijn en bij warm weer nog erger dan bij temperaturen rond de 20 gr.

0

Hallo Wiljan,

Ik heb cannabis gebruikt in een lage dosering: CBD 2% en THC 1,3%. Hielp niet. Nu heb ik via een vriend een nieuw adres. Ze leveren cannabis met een veel hogere dosis en veel goedkoper. 

www.socialclub.frl/forum       Ze hebben ook een info-brochure die je kan aanvragen. Het draait op vrijwilligers.  Misschien kan je er wat mee. Hart. gr.    Letty

Letty
0

Hallo Letty, Ik ken die club, woon er vlak bij. Ik ken ook wel mensen die het gebruiken. De ervaringen zijn zeer wisselend. Ik kan de pijn momenteel wel dragen dus wacht nog maar even met bestellen. Het gaat toch om een bedrag van ongeveer 36 euro per 10ml. Hartelijk dank voor je reactie en meedenken. Wiljan

0

Het is al heel lang geleden dat wij contact hebben gehad. Ik heb poli neuropathie en heb momenteel veel pijnklachten. De pijnstillende cremes uit Soest (Dr Kopsky) gebruik ik niet meer. Moet deze zelf betalen en wordt mij te duur. De zorgverzekering (zilveren Kruis) vergoed deze niet, ook niet met een machtiging. Heb jij inmiddels een andere oplossing voor pijnbestrijding?

Groetend, Wiljan.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login