Bezigheidstherapietjes

Wat doe jij als je de hele dag op de bank moet liggen of thuis zit en het plafond/muur-staren je niet bevalt ;)? ??

Ik dacht ik start een gesprek over hobbys/bezigheidstherapietjes die weinig energie kosten. Juist op de momenten dat het wat minder gaat is het fijn een om een beetje bezig te blijven en het is voor mij soms best wel zoeken naar dingen die ik dan wel kan doen en ook nog leuk vind..
Films, lezen, muziek - na een tijdje heb je dat ook wel gezien.

Hier wat dingen die ik dan doe:
- Huizen kijken op funda
- Glasmozaiek maken voor kaarsjes
- Verwendag (voetenbad, scrubben, smeren, lakken, 'lekker luieren' etc)
- Recepten uitzoeken
- Ouderwets puzzelen
- Foto's uitzoeken/terugkijken
- Kleding uitzoeken op internet
- Bord/computerspelletjes doen 

Andere mensen hebben me voorgesteld te breien of sieraden te maken, schilderen, tekenen, zingen. (helaas mis ik als hardcore beta het creatieve gen volgens mij en de resultaten zijn verschrikkelijk! haha)

Hoe meer suggesties/ideeen hoe beter! Ik hoor graag hoe jij de verveling tegen gaat :) Juist de misschien gekke dingen waar je niet zomaar op komt..

0

1 reacties

0

tja ik brei juist graag. en schilderen en glasschilderen werkt ook goed.... tot mijn handen ermee ophouden dan.... maar dan ben ik toch moe en is bankhangen wel weer even prettig. Ik kan wel een creatieve cursus aanbieden..... Als je moet bezuinigen zijn zelfgemaakte truien, sjaals en mutsen een uitkomst.

Koken, liefst experimenteren met suikervrije verantwoorde en lekkere recepten www.voedzo.nl

Muziek luisteren. liefst klassiek omdat het erg helpt bij het ontspannen van de spieren.. mja als je er niet van houdt geeft dat natuurlijk juist meer stress. De kat aaien, nadenken over mijn scriptie zodat ik het later kan uitwerken op de computer. een online cursus volgen?

Aan het eind van mijn energie houd ik altijd een heel stuk dag over.
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login