Ben jij het gezicht van Omroep Mik?

online omroep Mik | best lastig, die stap van school naar werk. Zeker als je een lichamelijke of psychische beperking hebt. Hoe kom je nu aan een baan? En waar kan je eigenlijk allemaal werken? Omroep Mik helpt jongeren bij deze vragen. Omroep Mik is een omroep voor en door jongeren met een beperking. Welke beperking dat ook is.

 

wij zijn op zoek naar jou! | samen met jou starten we de online omroep Mik. Een omroep met filmpjes, die op internet te zien zijn. Jij en omroep Mik zullen samen andere jongeren informeren hoe je aan een baan komt, of hoe je moet solliciteren, of welke werkgevers er allemaal zijn. We maken filmpjes, organiseren een talkshow en interviewen werkgevers. En daar hebben we jou bij nodig! We geven andere jongeren de kans om vragen te stellen en jou de kans om (meer) werkervaring op te doen.

 

ikkan | word jij het gezicht of de stem van online omroep Mik? Ben je een makkelijke prater en vind je het leuk om voor een camera te staan? Dan zoeken we jou!

 

aanmelden | om je aan te melden willen wij je vragen of je een filmpje op wil nemen waarin je iets vertelt over:
1. Wie je bent
2. Over jouw talenten
3. Waarom je wil meewerken aan omroep Mik
4. Wat jouw lievelingsmuziek is en waarom.
5. Om te kijken of je ook goed kan interviewen willen we dat testen door je een aantal vragen te laten stellen aan iemand in jouw omgeving. Stel de vraag: “Wat vind jij dat ik goed kan?” en vraag door als dat nodig is!

 

Het filmpje mag heel simpel zijn en kun je bijvoorbeeld met je telefoon of webcam opnemen.

 

informatie | omroep Mik wordt door jullie opgenomen in februari en maart. Het kost je dan 1 à 2 keer een maandagochtend om een redactieraad bij te wonen. Daarnaast gaan we 2 à 3 dagen op pad om omroep Mik te maken. Voor het maken van omroep Mik krijg je van ons een vergoeding, want je bent natuurlijk gewoon aan het werk!

Meer informatie of je direct aanmelden? Stuur je filmpje voor 27 januari 2012 naar Liane Wilke via lianewilke@bkb.nl of bel voor meer informatie 020 – 520 5280.

 

1
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login